Foodtruck met klassiekers

Klassiekers op hun best in een foodtruck

Ons aanbod

Kies in onze foodtruck uit verschillende klassieke gerechten die de wereldkeuken alle eer aandoen.

Wereldkeuken

Vanaf € 4,99 per consumptie

Hamburgers

Een hamburger is een schijf gebakken of gegrild vlees in een opengesneden broodje. Dat vullen we met sla, tomaat, ui, spek, augurken en kaas. We kunnen er een dressing zoals mosterd, mayonaise, ketchup of chilisaus aan toevoegen. Van gewone hamburgers tot luxe-edities, ons aanbod is erg omvangrijk en om duimen en vingers bij af te likken!

Hamburgers
Soepen

Soepen

Verse en seizoensgebonden soepen.

Croque-monsieurs

Een croque-monsieur is een sandwichgerecht dat bereid wordt door twee sneetjes brood, gevuld met ham en kaas, te roosteren. Dat doen we in tosti-ijzer, op een grill, in een oven of met een speciale broodrooster. Net als bij onze hamburgers zijn er gewone en luxe-edities verkrijgbaar.

Croque monsieurs
Hotdogs

Hotdogs

Een broodje met daartussen een worst naar keuze, eventueel aangevuld met zuurkool en saus. We verkopen zowel klassieke als luxehotdogs met meerdere soorten toppings.

Sandwiches

Onze sandwiches worden onder meer belegd met bereide salades, vlees, kip, vis, scampi, garnalen en (gerookte) zalm. U kan voor een open of gesloten broodje gaan.

Sandwiches
Salades

Salades

BBQ

Wij kunnen u een barbecue aanbieden met klassieke worsten, hamburgers, steak, lamskoteletjes, kip en scampi. Als bijgerechten voorzien we:

BBQ
Visgerechten

Visgerechten

Voor onze visschotel bereiden we verschillende vissoorten op een grillplaat. Denk daarbij aan sardines, inktvis, scampi of een andere vis naar keuze. Geserveerd met stokbrood, frietjes en uw favoriete saus.

Gamba’s

Gamba’s bereid op een grill of van het huis.

Gambas
Mosselen

Mosselen

Pizza’s

pizza's
tomaten met buffelkaas

Snacks

Meer weten over onze foodtruck met klassiekers?

Informeer gerust naar de tarieven voor een truck met of zonder personeel!