Europese foodtruck

De Europese keuken op z’n best in een foodtruck

Ons aanbod

Laat u meevoeren op een gastronomische reis door Europa met onze Europese foodtruck. Wij laten u kennismaken met de pure authentieke smaken van de Europese keuken. Van knapperige fish and chips uit het Verenigd Koninkrijk tot de perfecte Belgische frieten en verrukkelijke pasta’s en pizza’s uit Italië, onze menukaart is een ode aan de rijke Europese keuken.

Europese keuken

Vanaf € 4,99 per consumptie

Pizza Italiano

Pizza is een Italiaans gerecht. Het bestaat uit een deegbodem waarop voedingsmiddelen als (analoog)kaas, tomaten, olijven, champignons, groenten, vlees en vis gestrooid worden. We bakken de pizza’s af in onze pizzaoven.

Pizza Italiano
Pasta

Pasta

Enkele populaire pasta’s zijn penne bolognese, penne carbonara met spekjes, penne met zalm en spinazie en penne napolitana (vegetarisch).

Worsten

Worsten
Belgische frieten

Belgische frieten

Belgische frieten in een puntzakje of in een bakje met een saus naar keuze. Daarbij zijn onze vleessnacks niet te versmaden.

Fish & chips

De echte Engelse fish & chips met bijbehorende tartaarsaus of een andere saus.

Fish Chips
Cote a los

Côte à l’os

Superieur vlees op een plank aangeboden met gemengde sla, frietjes of kroketten. Qua sauzen hebben we o.a. bearnaise, pepersaus en champignonsaus in de aanbieding.

Vleessnacks

Vleessnacks

De klassiekers uit de Europese keuken proeven in onze foodtruck?

Informeer gerust naar de tarieven!