Foodtruckverhuur

Met of zonder personeel

Bizarre foodtruck
Bizarre foodtruck

Een foodtruck huren? Dat kan hier!

Organiseert u binnenkort een evenement, feest of opendeurdag en wil u er zeker van zijn dat uw gasten op een originele manier van een maaltijd kunnen genieten? Dan kan u bij ons een foodtruck huren, met of zonder personeel. In het laatste geval kunnen wij u wel begeleiden om de truck op te starten en alle voorzieningen correct aan te sluiten. Wij zijn actief in heel Nederlandstalig België en hanteren overal dezelfde tarieven (incl. vervoer).

Foodtrucks te huur voor binnens- en buitenshuis

Wij bieden foodtrucks te huur aan voor binnens- en buitenshuis, net als wagens, bars en antieke bakfietsen (triporteurs). Alle wagens zijn op evenementen met 200 à 500 mensen voorzien. De trucks verhuren we al dan niet ingericht. Uiteraard is het perfect mogelijk om apparatuur aan de truck toe te voegen. U heeft daarbij de keuze om de toestellen bij ons te huren of zelf te voorzien. Denk aan frituurpannen of waterkokers.

De generator die de foodtruck van energie voorziet, kan u er evengoed bij huren, net als passende decoratie. Daarmee kan u de foodtruck opsmukken, zodat uw gasten zich in het land van herkomst wanen. Aarzel niet om ons te contacteren als u onze voorwaarden wil verkrijgen of als u benieuwd bent naar wat het huren van een foodtruck kost. Geef ons gerust telefonisch of via mail een seintje als u meer informatie over de opties wenst.

Bizarre foodtruck
Foodtruck verhuur

Vraag een foodtruck aan

Meer weten over onze foodtrucks met of zonder personeel?

Informeer gerust naar de tarieven!